Наш Шелтер отримав допомогу і від партнерів з Голандії
У День вишиванки, Голова правління Анна Майборода разом з Керівником проектів у місті Запоріжжя Інною Лукʼяновою Алексей Лукьянов провели зустріч та робочу нараду в стінах нашого Шелтеру у місті Запоріжжя, який готується до відкриття!
Роботи з поліпшення приміщення рухаються за графіком. Ще трошки і наш Шелтер зможе стати тимчасовою домівкою для постраждалих від окупації люде.
Проект реалізовується за підтримки Українці в Японії “Краяни” та його Керівниці Kovalova Natalya. Дорогі друзі, це Ваш великий внесок в допомогу постраждалим Українцям. Вдячні Вам.
Також, пані Ганна доставила вантаж від команди друзів Сергей Сер та Борщ для ЗСУ потрібних для облаштування Шелтеру речей – постільна білизна, посуд, продукти, книжки для дітей. Вдячні друзям за допомогу.
Наш Шелтер отримав допомогу і від партнерів з Голандії, 170 класних матрасів, які були виготовлені для спортсменів, які приймали участь в Олімпіаді. Вони ідеальні для придбаних нами ліжок. Вдячні Вам за підтримку та допомогу.
Рухаємося вперед – до відкриття!!
PS: хлопці лишають дописи для «майбутніх поколінь» під час робіт з поліпшення на стінах та підлозі Шелтеру. Вони прекрасні.
Підтримати нас та наш проект створення Шелтеру :
призначення платежу:
«Благодійний внесок на підтримку проекту Шелтер»